Medewerkers

Gerdien Boerma-van Dolder
 
Van Dolder Administratiekantoor is in 1980 opgericht door mijn vader. Na 10 jaar bij een accountantskantoor in Amsterdam gewerkt te hebben, vroeg hij mij in 1994 om het bedrijf samen met hem voort te zetten. Vanaf 2004 voer ik samen met Harm de directie. Ik onderhoud de contacten met onze cliënten en geef advies. De lijnen binnen ons kantoor zijn kort en door de samenwerking met Fiscount en Loyens & Loeff hebben wij een netwerk van specialisten om ons heen. Ik coördineer de werkzaamheden inzake het opstellen van de jaarrekeningen en de belastingaangiften en houd mij bezig met de kantoororganisatie.

Naast mijn gezin en werk ben ik met heel veel plezier penningmeester van Stichting Landbouwtentoonstelling Opmeer, een organisatie die al ruim 100 jaar  op de eerste maandag in augustus een landbouwshow organiseert in Opmeer. Jaarlijks genieten daar ruim 10.000 bezoekers van al het moois dat de agrarische sector te bieden heeft.

U kunt mij bereiken op maandag tot en met vrijdag.
g.boerma@vandolder.nl 
Harm Boerma

In 2004 heb ik de stap genomen om samen met Gerdien het kantoor van haar vader, Van Dolder Administratiekantoor, voort te zetten. Nadat ik mijn studie accountancy aan de Hogeschool Inholland te Amsterdam had afgerond heb ik gewerkt op verschillende accountantskantoren. Als mede-eigenaar van Van Dolder houd ik mij nu voornamelijk bezig met de complexere fiscale zaken, pensioenvraagstukken, begrotingen en liquiditeitsprognoses. Daarnaast ondersteun ik de medewerkers met loonadministratie en jaarverslaggeving.
 
Naast het werk bij Van Dolder ben ik medeorganisator van "Tour de Fris". Een jongerenproject voor 14-16 jarigen, waarbij zij in de meivakantie fietsen vanaf een belangrijke plaats in Europa naar West-Friesland. 
 
U kunt mij bereiken op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
h.boerma@vandolder.nl
Miranda Maas-Siepe

Ik werk al sinds 1990 met heel veel plezier bij Van Dolder. Samen met mijn collega’s verzorg ik voor cliënten de administratie, bijbehorende aangiften en jaarrekeningen. Mijn uitdaging in het werk zit vooral in de administratieve- en fiscale verhoudingen tussen grote moeder- en dochterondernemingen. Daarnaast heb ik mij binnen kantoor verdiept in administraties voor Stichtingen en het verzorgen van huuradministraties.

Ik ben getrouwd en in het trotse bezit van een tienerdochter en -zoon. Acht jaar lang heb ik in de gemeenteraad van Opmeer gezeten. In maart 2018 ben ik daarmee gestopt. Ik ben nu nog secretaris van Gemeentebelangen Opmeer. Mijn hobby's zijn wandelen, lezen, zwemmen en volleyballen. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij de Jeugdbibliotheek in Hoogwoud. In het weekend sta ik langs de lijn bij de handbal– en voetbalwedstrijden van mijn kinderen. 

U kunt mij bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ochtend.
m.maas@vandolder.nl
Nathasja Jonker

In 2018 heb ik mijn 25 jarig jubileum gevierd bij Van Dolder Administratiekantoor. Na mijn MEAO studie te hebben afgerond, ben ik hier begonnen en ik werk er nog steeds met veel plezier. Gedurende de jaren heb ik door middel van avondopleiding nog een aantal vakgerichte studies met succes afgerond.
Ik houd me vooral bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Ik werk nauwkeurig en vind het vooral een uitdaging om de administratie van een startende ondernemer in te richten en hen daarbij te begeleiden.
 
Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan familie, vrienden, lezen en schaatsen.
 
Ik ben van maandag t/m vrijdag bereikbaar.
n.jonker@vandolder.nl
Fieda Verkooijen-Spaans

Sinds 1999 werk ik bij Van Dolder waar mijn eerste bureau stond in het oude, monumentale Raadhuis. Inmiddels, na een grote verbouwing, werk ik al weer jaren samen met José bij de entree van het kantoor. De werkzaamheden op het secretariaat zijn enorm afwisselend. Naast de correspondentie en het klantencontact ondersteunen wij de directie. Inmiddels gaat alles grotendeels geautomatiseerd maar behouden we de persoonlijke, Westfriese inslag waar Van Dolder om bekend staat.

Op de dagen dat ik niet op kantoor zit, werk ik in het bedrijf van mijn man. Hobby's zijn o.a. zwemmen en fietsen. Thuis ben ik een liefhebber van bakken en (buiten)koken waar ook mijn man en onze 2 jongens van meegenieten. 
Sinds 2016 ben ik de penningmeester van een geweldig mooi museum in ons dorp Hoogwoud: Museumboerderij West-Frisia. 
 
Het secretariaat is de gehele week bereikbaar.
secretariaat@vandolder.nl
U kunt mij hier bereiken op dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag.
f.verkooijen@vandolder.nl 
José Ootes-Berkhout

Ik ben bij Van Dolder Administratiekantoor komen werken in 2000 en werk nog steeds met veel plezier. Naast de werkzaamheden samen met Fieda en Mariska op het secretariaat die o.a. bestaan uit het uitwerken en verzenden van correspondentie, verzorg ik ook administratief werk. Die afwisseling vind ik erg leuk. Ook ondersteun ik de collega’s in de drukke tijden met o.a. het verwerken van administraties.

Ik woon in Opmeer met Erik en we hebben 3 volwassen kinderen. In mijn vrije tijd wandel, fiets en lees ik graag. 

Het secretariaat is de gehele week bereikbaar.
secretariaat@vandolder.nl
U kunt mij bereiken op maandag, dinsdag en donderdag.
j.ootes@vandolder.nl
Jasper Hameeteman

Vanaf het jaar 2000 ben ik werkzaam bij Van Dolder Administratiekantoor.
Begonnen als 20 jarige stageloper, en nu, zo'n 20 jaar later, ga ik nog steeds dagelijks met plezier richting Hoogwoud.
Gelukkig heb ik in mijn beginperiode het "ouderwetse" inboeken nog mogen meemaken. Dat blijft toch nog steeds de  basis voor de huidige digitale wereld. Tegenwoordig kunnen bankmutaties, verkoop- en inkoopfacturen aan de software worden gekoppeld en worden verwerkt. Een prachtige oplossing waarin nog vele uitdagingen liggen.

Naast mijn werkzaamheden op kantoor, heb ik thuis gelukkig ook voldoende uitdagingen.
Onze zoon, een lekker druk mannetje, en lieve dochter houden ons jong en samen met mijn meissie José zijn we heerlijk bezig in- en om huis en in de tuin.
 
U kunt mij maandag t/m vrijdag bereiken.
j.hameeteman@vandolder.nl
Donna van Diepen

Ik ben accountancy gaan studeren, omdat ik het enorm leuk vind om met cijfers te werken. Dat dit de goede keuze was wist ik vrijwel meteen en in juni 2013 heb ik de opleiding succesvol afgerond. Daarna kon ik eigenlijk meteen bij Van Dolder aan de slag. Ik heb voor dit kantoor gekozen omdat het MKB mij aanspreekt en ik graag in een klein, hecht team wil werken. Naast het verwerken van de administraties houd ik mij bezig met het opstellen van BTW aangiften, het samenstellen van jaarrekeningen en het invullen van de aangiften inkomstenbelasting. Het is zeer afwisselend en ik heb het erg naar mijn zin.
 
Met mijn partner Ron en onze dochter en zoon, woon ik in Obdam. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn gezin, familie, vrienden, en sporten.
 
U kunt mij dinsdag t/m donderdag bereiken.
d.vandiepen@vandolder.nl
Laura Roodhuijzen

Na mijn studie Fiscaal recht en economie heb ik een aantal jaren gewerkt in Amsterdam bij een bedrijf dat administraties verzorgt voor de culturele/creatieve branche. Na een reorganisatie wilde ik graag op zoek naar een baan in Westfriesland, dichter bij huis.
Sinds mei 2015 ben ik werkzaam bij Van Dolder en een van de dingen die ik heel duidelijk merk is dat de klant hier voorop staat. Qua werk houd ik mij, gezien mijn opleiding en werkervaring, voornamelijk bezig met fiscale aangiftes. Verder verwerk ik administraties en verzorg ik jaarrekeningen.

Ik woon met mijn vriend en onze dochter in Grootebroek. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met paardrijden, vrienden en badminton.

U kunt mij bereiken op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
l.roodhuijzen@vandolder.nl
Eefje Blank-Karsten

Na accountancy te hebben gestudeerd, ben ik gestart bij een groot accountantskantoor om de nodige ervaring op te doen.
Daarna ben ik op administraties van diverse bedrijven gaan werken om ook die kant te ervaren en heb daar veel kennis op gedaan van diverse systemen.
Bij mijn vorige werkgever waar ik 12 jaar heb gewerkt, kreeg ik de kans om een opleiding te doen tot salarisadministrateur en ik kwam erachter dat ook dit vakgebied mij erg boeit.
Sinds 1 februari 2019 ben ik gestart bij Van Dolder waarbij ik de kans krijg om mijn ervaring op financieel- en salarisgebied in te zetten voor de klantenkring bij Van Dolder.
 
Ik woon in Heerhugowaard met mijn man, zoon en dochter. Ik werk als vrijwilliger voor de ouderraad op school en de plaatselijke voetbalvereniging.
Ik mag graag kijken naar de voetbaltalenten van AZ en die van mijn zoon. Daarnaast doe ik zelf aan hardlopen, ga ik regelmatig uit eten en lees graag een goed boek.

De salarisadministratie is de gehele week bereikbaar.
salaris@vandolder.nl
U kunt mij bereiken op maandag, dinsdag en donderdag.
e.blank@vandolder.nl
Mark Schreuders

Ik ben geboren en getogen in Giessenburg. Een mooi dorpje midden in de Alblasserwaard. Vanwege de liefde heb ik de stap gemaakt naar West-Friesland en ben ik in Zwaag terecht gekomen. Hier woon ik nu samen met mijn vriendin en onze dochter. 
 
Tijdens mijn studie accountancy ben ik gaan werken bij een accountantskantoor in Gorinchem, waar ik bijna 10 jaar heb gezeten. Een kantoor vergelijkbaar met Van Dolder; een hecht team, werkzaam in het MKB en gekenmerkt door de korte lijnen en persoonlijke contacten. Dit is voor mij een werkomgeving waar ik me in thuis voel en waarom ik heb gekozen om bij Van Dolder te komen werken.
 
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen, de bijbehorende belastingaangiften en het verzorgen van administraties. In de 10 jaar dat ik nu werkzaam ben binnen de sector zijn er grote stappen gemaakt als het gaat om digitalisering en automatisering, wat de komende jaren alleen maar verder zal toenemen. Een mooie uitdaging om deze vernieuwing eigen te maken en om het financiële zo efficiënt mogelijk in te richten. Voor zowel ons als Van Dolder, maar ook zeker voor de cliënt zelf.
 
In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit en bezoek ik nieuwe plekken. Voor mij als nieuwe inwoner van West-Friesland is hier in de omgeving ook nog voldoende te ontdekken. Verder zoek ik graag de gezelligheid op met vrienden en familie en probeer ik zo nu en dan een concert of festival mee te pakken.
Maar ook een avondje Netflixen is aan mij wel besteed.
 
U kunt mij bereiken op maandag, woensdag en donderdag. Vrijdag is wisselend.
m.schreuders@vandolder.nl
Mariska Luiken-Steur

Na mijn studie MEAO werd ik op mijn 19e postagentschaphoudster in Hoogwoud (de jongste van Nederland). Toen het kantoor gesloten werd, ben ik gevraagd om het team in de Readshop Spanbroek te komen helpen. Eerst alleen werkzaamheden voor het Postkantoor en de ING maar al vrij snel ook in de boekwinkel.

Na 30 jaar kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad. Sinds 2020 werk ik dinsdag en donderdag op het secretariaat bij Van Dolder in een heel gezellig team in een gemoedelijke sfeer. Naast deze twee dagen werk ik op vrijdag bij De Boerenmeid, een kleding-, cadeau- en interieurwinkel in Hoogwoud.

Verder zit ik in het bestuur van de plaatselijke jeugdbibliotheek en in mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag en doe ik aan walking handbal. Ik ben getrouwd met Rob en wij hebben een dochter en een zoon.

Het secretariaat is de gehele week bereikbaar.
secretariaat@vandolder.nl
U kunt mij hier bereiken op dinsdag en donderdag.
m.luiken@vandolder.nl
 
José Wenker

Al vele jaren werken, mede door mij, alle collega’s in een schoon, fris en opgeruimd kantoor. Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van dit gezellige team van van Dolder.

Naast mijn werk bij van Dolder Administratiekantoor ben ik met veel plezier peuterleidster op een peuterschool in Dirkshorn wat onderdeel uitmaakt van Stichting Kappio kinderopvang.

Ik ben gelukkig getrouwd met Dick en we hebben 2 dochters die inmiddels het huis uit zijn.
Hobby’s van mij zijn creatief bezig zijn, fietsen, zwemmen en genieten van ons mooie Nederland.